Nivells‎ > ‎~ Promocions anteriors‎ > ‎

Promoció 2014


Xerrades (pre)universitàries

25 de juny 2014, 7:53 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 25 de juny 2014, 7:53 per webmaster maux ]

Arriba el final de curs i els dubtes encara persisteixen: què faré el proper any? Què estudiaré? Quines optatives trie? Quin batxillerat? A què m'agradaria dedicar la meua vida? ...
L'alumnat va fent-se gran i s'apropa el moment d'anar abandonant el centre i començar a encarar els estudis (pre)universitaris. És per això que aquest any, als nivells de 3r i 4t d'ESO, hem convidat diversos exalumnes del centre que es troben cursant estudis universitaris (o que han acabat recentment). Amb aquesta iniciativa hem aconseguit que el nostre alumnat escolte de primera mà l'experiència de passar pel batxillerat, la selectivitat i la universitat, amb la possibilitat de resoldre dubtes i compartir preocupacions.
Per això, des del centre volem agrair a Sara Esteve (Infermeria), Pau Blanco (Magisteri), Laia Ferrís (Bioquímica i CIències Biomèdiques), Sara Vàzquez (Traducció i Mediació Interlingüística), Carla García (Enginyeria Mecànica) i Pau Paredes (Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport) per la seua participació en aquesta iniciativa, pel temps i l'esforç dedicat. Moltes gràcies per compartir les vostres experiències amb nosaltres!

Els tutors i l'orientadora.

Games of the beach

23 de juny 2014, 7:16 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 23 de juny 2014, 7:16 per webmaster maux ]

Estimades famílies:
Hem acabat el curs amb una última prova a superar, Games of ther beach. Ha sigut un nou repte a la platja on els participants han demostrat la seua perícia i les seues habilitats en una ambient lúdic i distés.
L'escenari, un racó de la platja proper a Cullera; els participants, equips entusiasmats amb el repte; les proves, desafiaments estiuencs que, de segur, no els han deixat indiferents.
A continuació teniu algunes imatges que il·lustren el matí de platja:

"Games of the beach"


Eixida a la platja

16 de juny 2014, 2:24 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 16 de juny 2014, 2:24 per webmaster maux ]

Estimades famílies,
A continuació us adjuntem la circular informativa que repartírem divendres passat respecte a l'eixida a la platja que farem el proper dijous 19 de juny.
L'organització

Calendari exàmesn proves extraordinàries

10 de juny 2014, 3:14 publicada per Noèlia Montrull   [ actualitzat el 10 de juny 2014, 3:14 per webmaster maux ]

Estimades famílies:
A continuació us informem de les dates dels exàmens de les proves extraordinàries i de les dades que necessiteu saber al respecte:

CALENDARI EXÀMENS PROVES EXTRAORDINÀRIES

Juliol 2014

HORARI

Dilluns 30 de juny

Dimarts 1 de juliol

Dimecres 2 de juliol

9:00-10:00

Castellà

Valencià

Anglés

10:00-11:00

Socials

Naturals/Biologia

Teconologia

11:00-11:30

Descans

Descans

Descans

11:30-12:30

Plàstica

Matemàtiques

Instrumental /Francés/ Informàtica

12:30-13:30

Plàstica

F-Q

EF/Música/Religió


  • L’alumnat haurà de vindre a recollir el butlletí el dijous 3 de juliol a les 13:00 h.

  • L’alumnat haurà de retornar el butlletí signat el divendres 4 de juliol a les 9:00 h., i s’atendran les reclamacions el mateix dia de 9:00 a 10:00 h.

Eixida Port Aventura

9 de juny 2014, 9:48 publicada per Rosana Ferragud   [ actualitzat el 9 de juny 2014, 9:48 per webmaster maux ]

Estimades famílies,  el dilluns 9 de juny hem repartit a l'alumnat la circular amb l'hora d'eixida, lloc i el que han de portar a Port Aventura.

Vos adjuntem la circular.

Entrevistes de final de curs

29 de maig 2014, 7:38 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 29 de maig 2014, 7:38 per webmaster maux ]

Estimades famílies,
Com bé sabeu, el curs està quasi a punt d'acabar i, amb ell, el final del pas per l'escola dels vostres fills i filles. Per parlar de com ha anat aquest curs i quin camí volen seguir els vostres fills, encetarem la setmana que ve les entrevistes amb vosaltres. Per a això, hem compartit amb els vostres fills i filles un document amb distintes hores per poder escollir quina cita us ve millor. Parleu-ho amb ells i que ho emplenen el més aviat possible.
A aquesta entrevista també participarà Rosana, orientadora del centre, i és important que els vostres fills també estiguen presents.
Moltes gràcies.
Fins prompte,
el tutor.

Eixida a Port Aventura

15 de maig 2014, 1:18 publicada per Noèlia Montrull   [ actualitzat el 15 de maig 2014, 1:18 per webmaster maux ]

Estimats pares i mares:

Després de la consulta feta a totes les famílies i davant el resultat de la informació que hem rebut, sí que es realitzarà l’eixida a Port Aventura prevista per a l’11 de juny.


El cost de l’activitat serà de 65€ i inclourà, com ja us informàrem a la darrera circular:

- Transport en autocar d’anada i tornada

- Entrada a “Port Aventura”.

- Dinar i sopar

- Una altra activitat per als últims dies de classe.


Ara s’obri el termini per poder fer el pagament. Haureu de fer un ingrés per l’import de l’eixida al següent número de compte, tot indicant el nom de l’alumne: 3117 – 0003 – 88 – 2008305712 (Caixa Rural d'Algemesí).


Una vegada fet l’ingrés, el vostre fill o filla haurà de portar al seu tutor/a el justificant del pagament ( ja siga de l’oficina del banc o de la banca electrònica) i l’autorització de l’eixida abans del 27 de maig de 2014.


Visita a l'IES St. Vicent Ferrer

13 de maig 2014, 7:23 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 13 de maig 2014, 7:23 per webmaster maux ]

Estimades famílies,

Us recordem que aquesta vesprada a les 18.30 h l'IES Sant Vicent Ferrer ofereix als pares i mares de l'alumnat que el proper curs es vulga matricular al centre una xerrada informativa. La convocatòria és al Saló d'Actes, i es pretén presentar el centre, l'oferta d'estudi, els objectius del centre i el procés d'admissió per al curs 2014-2015.
Els vostres fills i filles ja han assistit aquest matí a una sessió informativa, amb visita pel centre. Us deixem algunes imatges.

Atentament,
el tutor.

      

MAUX A ESCENA: EL MUSICAL HA COMENÇAT

11 d’abr. 2014, 9:20 publicada per Lluís Carbonell   [ actualitzat el 11 d’abr. 2014, 9:20 per webmaster maux ]

Qui no ha pensat alguna vegada… “m'agradaria ser artista”? O ha pensat a dedicar-se al món de l'espectacle?

De vegades són somnis que es queden en això, en somnis; però en comptades ocasions els somnis es converteixen en realitat (encara que hi ha alguns incrèduls que ho dubten), i és ací, a la nostra escola, on anem a fer realitat els somnis de molts dels nostres alumnes.

Dilluns 14 d'abril comença el musical, però no un musical qualsevol, sinó el NOSTRE MUSICAL: Misteri a l'escola.

L'alumnat ja s'ha endinsat en un món tan complexe com ho és el de l'espectacle i us van a sorprendre amb tots els coneixements que han aprés o amb totes les habilitats que són capaços de mostrar.


Gaudiu del xou i que comence l'espectacle!!!

PROVES JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS EN VALENCIÀ

9 d’abr. 2014, 3:51 publicada per Noèlia Montrull   [ actualitzat el 9 d’abr. 2014, 3:51 per webmaster maux ]

Estimades famílies:

Ja s’ha obert el termini per a matricular-se a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

És important, tanmateix ho fem en altres llengües, tenir una titulació que acredite els vostres fills i filles en el nivell de competència que tenen de valencià. A hores d’ara, amb un repàs dels coneixements que ja han assolit, tots els alumnes són capaços de superar el certificat del nivell mitjà.

En el document adjunt teniu tota la informació que considere que cal tenir en compte. De totes maneres, si després de llegir-la teniu qualsevol dubte, podeu enviar-me un correu per aclarir el que calga.

Quede a la vostra disposició.

Noèlia Montrull Girbés

1-10 of 76