Nivells‎ > ‎

Infantil | 4 anys


Aquestos Nadals... tindran mil i una nits!

22 de nov. 2017, 3:59 publicada per Lluís Carbonell

Benvolgudes famílies,

Volem informar-vos que durant el 2n trimestre tota l’escola participarà, de nou, en el projecte de les tertúlies literàries dialògiques. Si recordeu del curs passat, en aquest tipus d’activitat es lligen clàssics de la literatura i els participants reflexionen al voltant dels personatges, de les seues actuacions, de les accions que esdevenen, de les reaccions… i es donen opinions raonades del que es va llegint.
L’obra escollida per a enguany són les històries de Xahrazad en Les mil i una nits i aquesta és l’edició escollida per al grup del vostre fill/a:

Títol: Aladí
Editorial: Ballon
Col·lecció: Contes de sempre
Pàgines: 24
ISBN: 978-94-630-7707-1

Aprofitem per comunicar-ho ara per si voleu escriure-ho a la carta als reis, encara que més endavant el professorat vos explicarà quin tipus d’activitat es farà a cada classe.

Esperem que pugueu gaudir aquestes vacances de moltes lectures!

El Departament de Llengües

Aquestos Nadals... comencem la volta al món!

20 de des. 2016, 16:29 publicada per Lluís Carbonell

Benvolgudes famílies,

Volem informar-vos que durant el 2n trimestre tota l’escola participarà en el projecte de les tertúlies literàries dialògiques. En aquest tipus d’activitat es lligen clàssics de la literatura i els participants reflexionen al voltant dels personatges, de les seues actuacions, de les accions que esdevenen, de les reaccions… i es donen opinions raonades del que es va llegint.

El llibre que llegirem és La volta al món en 80 dies de Jules Verne i aquesta és l’edició escollida per al grup del vostre fill/a.


Títol: La volta al món en 80 dies

Autor: Jules Verne

Editorial: Susaeta (edició en català, tapa dura)

Pàgines: 72

ISBN: 9788467724837

Aprofitem per comunicar-ho ara per si voleu escriure-ho a la carta als reis, encara que més endavant el professorat vos explicarà quin tipus d’activitat es farà a cada classe.

Esperem que pugueu gaudir aquestes vacances de moltes lectures!


El Departament de Llengües

Entrevistes Personals

2 de nov. 2016, 3:49 publicada per Alicia Camarasa

            Estimades famílies:
  
A la porta de la classe del vostre fill/a penjarem aquesta vesprada la graella de les entrevistes personals. Caldrà triar dia i hora i apuntar el nom dels xiquet/a.
També repartirem el dossier que heu de dur  emplenat el dia de l'entrevista o uns dies abans.

                                                                                          Atentament la tutora.

Menjador escolar (infantil)

3 d’oct. 2016, 4:07 publicada per Lluís Carbonell

Estimades famílies,
Tot aquell alumnat d'infantil que faça (o haja de fer) ús del servei de menjador, haurà d'avisar a la seua tutora i no a la secretaria del centre, com hem dit per a Primària i Secundària. La tutora ja s'encarregarà de passar l'avís de tot el grup a secretaria.
Moltes gràcies, i disculpeu les molèsties.
L'equip directiu.

1-4 of 4