Nivells‎ > ‎Primària | 6é‎ > ‎

Proposta de treball per als Nadals

19 de des. 2017, 8:57 publicada per Vicen Oroval   [ actualitzat el 19 de des. 2017, 10:51 ]

ELS BIBLIOTUBERS o BOOKTUBERS, UNA NOVA MOGUDA

Estimades famílies:
En aquesta entrada vos detalle l’activitat que els vostres fills i filles caldrà que facen al llarg de les vacances de Nadal i algunes cosetes més. 

La proposta, que segur que els resultarà molt motivadora, és la següent:

1.- Aprofitar, si el temps vos ho permet, per a llegir-los i llegir amb ells tot el que pugueu per tal d’aconseguir el nostre objectiu d’aquest curs:


 2.-De tot allò que els done temps a llegir durant les vacances, han de fer de bibliotubers o booktubers i recomanar un dels llibres llegits als companys de classe.

I ara direu, què és això de booktuber? Entreu al document en pdf adjunt i seguiu les instruccions.

Aquesta proposta ja l’he treballada amb els xiquets a classe però per a dur-la a terme, necessitaran que els ajudeu una miqueta, sobretot en la part més tècnica.

No us preocupeu gens perquè el que han d’ elaborar ( un vídeo de 2 minuts) sols heu de enviar-m’ho a mi per correu electrònic per a poder visualitzar-ho a classe i fer la valoració. En cap cas ho pujarem a youtube ni a cap xarxa social.

3.-Recordeu que per a després de vacances necessitaran el llibre de "Los cuentos de las mil y una noches" de l'editorial TEIDE.

4.-Portaran a casa la carpeta del PETIT ESCRIPTOR/A per a què durant les vacances pugueu veure tot el que han treballat als tallers d'escriptura en les tres llengües.

5.-Finalment, els hem explicat que vagen estalviant una miqueta perquè a finals de gener vos demanarem fer un pagament per a l'acampada al Mas de Borràs i estaria molt bé que ells col·laboraren en la mesura de les seues possibilitats.

Molt BON NADAL a totes i a tots.

Atentament, Vicen
Comments