Nivells‎ > ‎Secundària (ESO) | 3r‎ > ‎

READING THE STORY BOOK " MY FRIEND THE DESK GENIE"

17 de gen. 2014, 4:55 publicada per Vicen Oroval

Bon vesprada a tothom:

Avui volem compartir amb vosaltres l'activitat d'Anglés que van realitzar els vostres fills i filles conjuntament amb l'alumnat de 1r d'ESO ahir pel matí. Durant uns minuts, cada alumne de 3r de primària va llegir el llibre de la història que estan treballant, “MY FRIEND THE DESK GENIE”, a un xiquet/a d'ESO. Els majors llegien la part de narrador i els menuts els diàlegs. En acabar, els majors han valorat per escrit com han fet la lectura els més menuts a un full de registre on, a més de posar comentaris sobre la tasca realitzada, han signat allò escrit donant-li així serietat i molt de valor a l'activitat.

Una vegada més ha sigut una experiència molt sorprenent i enriquidora, en la qual els menuts s'han sentit ESCOLTATS i VALORATS pels seus companys majors, que també s'han sentit protagonistes i han tractat amb molta estima els més menuts.

Aquesta és la segona vegada que fem aquesta activitat. A continuació us deixem unes quantes imatges de la sessió de treball. També vos deixe el vídeo on podeu escoltar cm lligen la història completa.

El deure per al cap de setmana és que vos puguen llegir el llibret amb tranquil·litat i que pinteu la careta i poseu comentaris sobre el treball al full de valoració com feu habitualment.

Gràcies i bon cap de setmana.

 VICEN OROVAL i MARIA JOSÉ CANDEL( professora d'Anglés de 1r d'ESO)


READING TOGETHER " MY FRIEND THE DESK GENIE"


READING "MY FRIEND THE DESK GENIE" VIDEOComments