Nivells‎ > ‎Secundària (ESO) | 3r‎ > ‎

MY HOMEWORK

22 d’oct. 2013, 14:45 publicada per Vicen Oroval   [ actualitzat el 22 d’oct. 2013, 14:49 ]
Estimades mares i pares de 3r:

Avui dimecres dia 23 d'octubre, els vostres fills i filles s'emportaran a casa un full de registre groc corresponent a la primera història que estem treballant a l'àrea d'Anglés. Aquest full ens permetrà treballar conjuntament els objectius lingüístics: "La llengua s'aprén quan s'usa" "Aprenem quan fem una activitat i després l'expliquem a algú altre".

Malgrat que el material d'aquest any és diferent als contes que hem treballat en Infantil i primer cicle de Primària, la metodologia és la mateixa i per això caldrà que valoreu el treball fet a casa amb una abraçada molt forta, com sempre, i a més a més, registrar al full groc com ho han fet.

Si mireu les imatges de la dreta, cada activitat que hagen de realitzar a casa, heu de valorar-la pintant la careta corresponent, escrivint un breu comentari i posant el nom de la persona que ha fet la valoració (pare, mare, iaio, germà...). 

Aquesta vegada jugaran amb vosaltres amb les cartetes de vocabulari, per tant haureu de valorar el segon punt. Quan es tracte de llegir un llibre, el primer punt i si es tracta de cantar la cançó, valorareu el tercer.

Al dia següent, els xiquets tornaran el material i el full de registre a casa amb la valoració feta.

Gràcies i esperem que gaudiu tant com nosaltres.

VICEN

      

            


Comments