Nivells‎ > ‎Secundària (ESO) | 3r‎ > ‎

CLICKEDU

9 de febr. 2015, 4:05 publicada per Eva Albiol
  
    Estimats pares i mares:
                                                     Com que ja teniu les vostres contrasenyes i usuari per accedir a la plataforma Clickedu, ací teniu les instruccions bàsiques, tal i com diguerem a la reunió per tal d'utilitzar la plataforma que hem posat a la vostra disposició.

                                             
  1. Cada pare/mare/responsable tindrà un usuari i contrasenya diferent al de la seua parella (tant si conviuen com si no).

  2. Cada responsable tindrà un únic accés independentment de si tenen un fill, dos o més matriculats.

  3. L’usuari és el que dóna la plataforma amb la inicial del nom del seu fill/a seguit del cognom, però també pot ser (i és millor ja que podeu tindre més d’un fill al centre) usar el nombre del DNI seguit de la lletra (sense espais ni guionets)

  4. La contrasenya és un seguit de 6 xifres que el programa genera de forma aleatòria i que els pares usaran per a fer la primera entrada, perquè una vegada hagen accedit el primer que els demanarem és que canvien la contrasenya a partir de la icona ❆ que tenen a la part superior dreta de la pantalla. Hauran de tindre en compte que la nova contrasenya haurà de constar de nombres i lletres i no podrà ser de menys de 5 ni més de 25 caràcters.

  5.  La pantalla d’inici està dividida en tres parts.Entrenu per la barra superior a la “la meua fitxa”.

  6. Una vegada dins heu de fer clic en la quarta pestanya “Dades personals”  haureu de revisar i modificar les dades del vostre fill/a, les seues i les de l’apartat Comunicació (molt important). Per a modificar les dades han de fer clic en el llapis i guardar al final.

  7. Avisar-vos que les correccions no es faran efectives en el mateix moment sinó quan un dels administradors de la plataforma accepte les modificacions.

  8. Existeixen  quatre maneres de posar-se en contacte amb l’escola.

  9. Podeu baixar-vos l’aplicació al mòbil o el tàblet, encara que no es poden fer totes les accions com a l'ordinador.

                                                   SI NECESSITEU ALGUNA ACLARACIÓ, NO DUBTEU EN CONSULTAR-LA !!!

Comments