Nivells‎ > ‎Secundària (ESO) | 4t‎ > ‎

Magatzem de baixos costos "Betània"

12 de des. 2014, 7:22 publicada per Noèlia Montrull


Estimats pares i mares:

Com tots els anys CÀRITAS INTERPARROQUIAL D'ALGEMESÍ demana la nostra col·laboració amb la finalitat d'ajudar a les famílies més necessitades del nostre poble. Hores d'ara són moltes les persones que reben la seua ajuda, perquè estan en una situació precària. Però per a què tinguen un futur millor necessiten del nostre suport i més en un moment com el que vivim.

En aquest Nadal 2014, ens agradaria que fóra possible recollir més quantitat d’aliments que el Nadal passat, tot i que sabem de les deficiències econòmiques que vivim.

Per a motivar a l'alumnat, enguany hem organitzat una Cursa No Competitiva per al dilluns 22 de desembre amb el lema “Corre, que alimenta”. Cada alumne/a tindrà un dorsal, que podrà adquirir fent l'aportació que li corresponga a la seua classe.

Per a què hi haja més varietat d'aliments, hem distribuït l'ajuda que se'ns demana des de Càrites per aules, de manera que així equilibrarem millor la nostra aportació. També, si ho preferiu, podeu col·laborar amb  un donatiu que serà lliurat a Càrites.

Ens demanen que centrem els nostres donatius en els següents aliments:

 

5é primària

sucre

Recollida: del dijous 18 i divendres 19 de desembre.

Lloc: classe del vostre fill/a.

 Agraint de bestreta la vostra col·laboració, rebeu una cordial i afectuosa salutació.

Comments