Nivells‎ > ‎Secundària (ESO) | 4t‎ > ‎

ESTEM ENVOLTATS DE BELLESA

3 de maig 2013, 4:12 publicada per Vicen Oroval
                              

Estimades famíllies:

Avui hem començat una treball nou a la classe de Religió que porta per títol “Estem envoltats de bellesa”. En un món tan cansat i ferit com sembla que està el nostre, és important ajudar a menuts i majors a fer l’exercici d’admirar la bellesa més senzilla i propera que hi ha en la nostra vida quotidiana.

La primera sessió de treball, com podeu vore a les fotos, l’hem feta a Font Salutis per afavorir una observació conscient i tranquil·la de la natura i dels xiquets i xiquetes que formen el grup.Per a deure els he proposat als vostres fills i filles que des d’avui al proper dimarts, busquen una estona tranquil·la per a fer fotos. Que aprofiten algun passeig o eixida pel poble, al camp, a la platja, o simplement una reunió familiar, per  observar amb deteniment detalls de la natura, rostres i gestos de persones que estimen, obres d’art i altres creacions humanes, en definitiva,  moments i imatges de la nostra vida quotidiana que els semble que atresoren una gran bellesa i que desperten en ells ADMIRACIÓ.

Després d’aquest exercici caldria que enviareu al correu ( vicen.oroval@maux.org) tres de les fotos que han fet. Per tal d’identificar-les, seria convenient que les fotos tingueren com a nom el del xiquet o xiqueta que les ha fet i que, si vos dóna temps, els ajudeu a triar una frase o paraula que pose títol a la imatge.

Amb aquestes fotos farem després un treball a classe sobre la missió que tenim de cuidar reponsablement la CREACIÓ.

Gràcies per la vostra col·laboració. VICEN

Comments