Nivells‎ > ‎Secundària (ESO) | 4t‎ > ‎

Un entrevista de cine

2 de des. 2015, 2:57 publicada per Noèlia Montrull
Aquest curs, al col·legi Maria Auxiliadora estem celebrant el 50é aniversari de la seua fundació. És per això que aquest any és molt especial per a tots els que d'una manera o altra formem part d'aquesta gran família.

Dins dels actes programats en la celebració de l'esdeveniment, el proper divendres 4 de desembre rebrem en la nostra escola a Constantino Martínez Orts, un jove músic  valencià de carrera professional dedicat a la composició i direcció d'orquestra.

Des de la matèria de música de secundària hem volgut que el nostre alumnat conega a tan singular personalitat dins del món de la música cinematogràfica.

Tino és fundador  i director de l'única orquestra espanyola dedicada exclusivament a la interpretació de bandes sonores originals, la Film Symphony Orchestra, amb la qual ara mateix està fent una gran gira de concerts pel país.

L'alumnat de Secundària està preparant amb molta il·lusió preguntes que li realitzaran personalment a l'entrevista de divendres. A més, cada grup interpretauna peça musical que el mateix Constantino dirigirà.

Molts alumnes mostren gran curiositat per saber com se sent Tino quan alguna de les pel·lícules per a les quals ha treballat ha estat nominada als Oscar i premis BAFTA, es pregunten si és cert que coneix a Harrison Ford, Alberto Iglesias, Maurice Jarre, Bruno Coulais Alan Silvestri, David Newmann... el divendres ho descobrirem!

Comments