Nivells‎ > ‎Secundària (ESO) | 4t‎ > ‎

ELS ARBRES DEL DIA DE L'ARBRE

20 de febr. 2013, 6:18 publicada per Eva Albiol
  Estimats pares i mares:

     El responsable municipal de l'activitat del deia de l'arbre, celebrat a la Xopera, m'ha enviat la següent circular d'instruccions que us remet a continuació.

 QUÈ PODEM FER AMB L'ARBRE ?

1.-Si ja l'ho plantada, toca regar-la de quan en quan i cuidar-la de brosses, caragolets, etc. En la calor regueu més a sovint.

2.- Si no l'ho plantada, podeu cuidar-la en la bossa de plàstic original durant 2-3 mesos, perque encara tenen lloc per a desenrollar-se. O trasplantar-la a un test més gran, cuidant que la terra no es solte en traure-la de la bossa.

3.- Podeu dur-la fins el mes de març a la montanya, a on lloc on vejau que els incendis hagen fet mal. Encara que els pins aguanten millor el sol, mireu de colocar qualsevol de les plantetes més cap a l'ombra o un poc protegides, al costat d'algún arbust més gran, per eixemple. Feu un clot sempre més fondo per a que la planta ho tinga més fàcil, apreteu bé la terra i regueu-la abundantment. Rodegeu-la de pedres per a que ningú la xafe.

4.- Si no aneu a la montanya ara, cuideu-la en un test més grandet durant els pròxims mesos i a finals de setembre/primers d'octubre planteu-la en la montanya com hem dit abans.

Si teniu algún dubte, reiterem que estem a la vostra disposició.


    Atentament, Eva.


Comments