Nivells‎ > ‎Secundària (ESO) | 4t‎ > ‎

CAMPIONS!!

14 d’abr. 2014, 5:46 publicada per Ana Piedra
Després d'haver estat entrenant durant molts dies en les classes d'Educació Física  per a participar en les IV Coleolimpíades Diocesanes, els alumnes de 6é emprenguérem camí cap a València per reunir-nos amb els altres col·legis. Semblàvem un equip d'allò més professional, tots amb la mateixa samarreta, els mateixos pantalons, la mateixa gorra i... perquè ens veiessin bé la gran pancarta on es llegia:


Fórem dels primers a entrar i pensàvem que el lloc era massa gran però, a poc a poc, allò anava omplint-se cada vegada més i més, fins que arribàrem a ser 50 col·legis, 1.750 alumnes. Allò impressionava! 
Havíem de fer tres proves: velocitat, llançament de pes i relleus. En les dues primeres participàvem tota la classe i en la de relleus quatre alumnes.
Començàrem per la prova de velocitat, semblaven guepards (alcancen els 100 km/h en tres segons). A continuació, llançament de pes, on alguns d'ells, deixaren bocabadats als jutges de la distància on arribaven les pilotes medicinals. Per últim, la prova de relleus, era com si estiguéssim a Londres 2012, sols faltaven Mandeville i Wenlock, les mascotes d'aquests Jocs Olímpics.
Una vegada acabàrem en les proves, dinàrem tots junts i esperàrem fins que arribà l'hora de saber quins col·legis havien quedat en els tres primers llocs. Els organitzadors començaren anunciant qui havia quedat en tercer lloc, els ànims anaven baixant, no érem nosaltres. A continuació anunciaren el nom del col·legi que havia quedat en segon lloc. Alguns començaren a dir "Anem, ací ja no fem res", "Per a què hem d'esperar? Si ja podem recollir i anar a l'autobús"... Quan ja estaven tots ben decebuts, anunciaren: "...i en primer lloc, els guanyadors de les IV Coleolimpíades Diocesanes són els alumnes de 6é de... MARIA AUXILIADORA d'Algemesí!!!"
Impressionant, increïble, sorprenent, magnífic, inoblidable l'emoció dels nostres alumnes i com no, també dels qui els acompanyàrem.


ENHORABONA A TOTS I TOTES!!!


 
Comments